مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه تیپولوژی جنگل به منظور ارزیابی توان اکولوژیکی (مطالعه موردی: بخش نمخانه جنگل خیرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه تیپولوژی جنگل به منظور ارزیابی توان اکولوژیکی (مطالعه موردی: بخش نمخانه جنگل خیرود) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه تیپولوژی جنگل به منظور ارزیابی توان اکولوژیکی (مطالعه موردی: بخش نمخانه جنگل خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه تیپولوژی جنگل به منظور ارزیابی توان اکولوژیکی (مطالعه موردی: بخش نمخانه جنگل خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه تیپولوژی جنگل به منظور ارزیابی توان اکولوژیکی (مطالعه موردی: بخش نمخانه جنگل خیرود) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شناخت کامل پوشش گیاهی و عوامل مؤثر بر آن شرط لازم هر گونه برنامه ریزی و اجرای طرحهای بنیادی مدیریت، اصلاح و احیاء منابع طبیعی تجدید شونده، حفاظت از آب و خاک، جلوگیری از خسارات ناشی از سیل و ;و در نهایت چگونگی بهره برداری از این منابع میباشد. برنامه ریزیهای محیط زیستی برای هر منطقه بدون شناخت وضع پوشش گیاهی آن منطقه و تنوع گونه ای جوامع آن ممکن نیست به طوری که پوشش گیاهی هر منطقه نقش موثری در توان اکولوژیکی آن منطقه جهت کاربربی های گوناکون دارد(مخدوم، ۱۳۸۹). منطقه مورد مطالعه بخش نمخانه جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود است که در ۱۰ کیلومتری شرق شهر نوشهر قرار دارد. جهت انجام تحقیق از روش آماربرداری صد در صد به کمک خط نمونه استفاده شد. برای این منظور ابتدا خط نمونه هایی به عرض ۱۵۰ متر (به طوری که کل منطقه را پوشش دهد) بر روی نقشه توپوگرافی منطقه در محیط نرم افزار Arc Map ترسیم گردید. سپس با عملیات میدانی اقدام به مشخص کردن تیپهای گیاهی و تعداد آشکوبهای درختی در هر خط نمونه گردید. نتایج حاصل از این بررسی منجر به شناسایی و تفکیک ۱۰ تیپ درختی اصلی در منطقه گردید. تیپ غالب این جنگل را راش – ممرز با مساحتی برابر با ۳۱۲ هکتار یعنی ۲۸ درصد از سطح کل تشکیل میدهد. نتایج این تحقیق به خوبی نشان داد که استفاده از آماربرداری صد در صد و ایجاد خط نمونه به کمک GIS کمک شایانی به انجام آماربرداری و تیپ بندی با صرف زمان کمتر و احتمال خطای کمتر مینماید. در این راستا استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی جهت طبقه بندی و تفکیک تیپ درختی اجتناب ناپذیر بوده و کمک شایانی به درک جامع از سرزمین در ارزیابی توان اکولوژیکی و سهولت انجام کار می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.