مقاله اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی با وزن یک کیلو گرم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آزمایشی برای تعیین سطوح مناسب پروتئین متعادل شده با اسید امینه های محدود کننده ( لیزین،‌ متیونین + سیستین وترئونین) نسبت به توصیه شرکت راس برای تولید جوجه های سرخ کرنی یک کیلو گرمی در یک مرغداری صنعتی واقع در شهرستان شاهرود توسط ۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در فروردین ۱۳۹۰ انجام شد. در این آزمایش از تعداد پنج رژیم پروتئینی متعادل شده ( پروتئین و اسید امینه های محدود کننده توصیه شده توسط شرکت راس، ‌۱۰ و ۵ در صد بیشتر از سطح توصیه شده شرکت راس و ۵ و ۱۰ درصد کمتر از سطح توصیه شده شرکت راس) استفاده شد که آزمایش با چهار تکراردر قالب طرح کاملا تصادفی و در داخل پن اجرا شد بطوریکه هر پن دو نوع جیره شبیه پیشدان و ‌میاندان توصیه شده توسط شرکت راس که فقط از لحاظ محتوای پروتئینی متفاوت بودند دریافت کردند. جیره پیشدان آزمایش از سن ۵ تا ۱۴ روزگی و جیره میاندان آزمایشی از سن ۱۵ تا ۲۸ روزگی در اختیار جوجه ها به صورت آزاد قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد وزن بدن، اضافه وزن بدن و ضریب تبدیل به طور خطی با افزایش سطوح پروتئین جیره متعادل شده با اسید امینه های مصنوعی بهبود معنی دار(۰۵/۰ > p) یافت. بازده ناخالص اقتصادی نیز با افزایش سطح پروتئین متعادل در جیره افزایش معنی دار(۰۵/۰ > p) یافت. بنابراین استفاده از سطوح بیشتر پروتئین نسبت به توصیه شرکت راس برای تولید جوجه های یک کیلو گرمی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.