مقاله آنتی اکسیدانهای گیاهان خانواده براسیکاسه و شلغم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنتی اکسیدانهای گیاهان خانواده براسیکاسه و شلغم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنتی اکسیدانهای گیاهان خانواده براسیکاسه و شلغم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنتی اکسیدانهای گیاهان خانواده براسیکاسه و شلغم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنتی اکسیدانهای گیاهان خانواده براسیکاسه و شلغم :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به خاطر تاثیرات نامطلوب آنتی اکسیدانهای سنتزی استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی رو به افزایش است ویتامین c و ترکیبات فنولیک و ویتامینهای محلول درچربی مانند ویتامین e وکاروتنوئید ها آنتی اکسیدانهای مهمی هستند که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف و سرطان می گردند گیاهان غنی از اینگونه آنتی اکسیدانها به طور عمده به گونه براسیکاسه تعلق دارند از دیگر گیاهان این گروه می توان به گل کلم کلم بروکلی کلم پیچ و شلغم اشاره کرد اینگونه گیاهان درکشورهای مدرن بسیار مورد توجه هستند دراین مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی آنتی اکسیدانهایخوراکی و طبیعی و تاثیرحرارت برروی گیاهان براسیکاسه و شلغم و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها مورد بررسی قرارگرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.