مقاله اثر افزودن فیبر رژیمی گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس کوکتل گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن فیبر رژیمی گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس کوکتل گوشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن فیبر رژیمی گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس کوکتل گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن فیبر رژیمی گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس کوکتل گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن فیبر رژیمی گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سوسیس کوکتل گوشت :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

فیبررژیمی به قسمتی از گیاه اطلاق می شود که بدن توانایی هضم آن را ندارد و دریافت آن خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهایگوارشی و سرطان کلون را کاهش میدهد سوسیس و کالباس محصولاتی فاقد فیبر میب ا شند بنابراین اضافه کردن فیبررژیمی به فرمولاسیون این محصولات جهت بهبود ویژگیهای تغذیه ای و حسی ضروری به نظر می رسد دراین بررسی فیبر رژیمی گندم به ترتیب در مقادیر ۰/۵ و ۱و۱۵ و ۲ درصد به نمونه سوسیس اضافه گردید و ویژگیهای فیزیکی و آنالیز شیمیایی انجام پذیرفت نتایج آزمونهای فیزیکی نشان داد مقاومت برشی بافت و ظرفیت نگهداری آب درنمونه های تولید شده فیبررژیمی گندم نسبت به نمونه شاهد افزایش داشته است ولی تغییر محسوسی در رنگ نمونه ها رخ نداده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.