مقاله اثر الکتریسیته پالسی قوی بر مواد غذایی (PEF)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر الکتریسیته پالسی قوی بر مواد غذایی (PEF) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر الکتریسیته پالسی قوی بر مواد غذایی (PEF) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر الکتریسیته پالسی قوی بر مواد غذایی (PEF)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر الکتریسیته پالسی قوی بر مواد غذایی (PEF) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
فرآیند میدان های الکتریکی پالسی ۱ ( PEF ( یک روش غیر حرارتی برای نگهداری مواد غذایی است که با استفاده ازایجاد میدان الکتریکی پاتوژنهای غذایی را از بین برده و میکرو ارگانیسم های عامل فساد را در غذا کنترل می نماید و برای تولید مواد غذایی مایع و نیمه مایع نیز استفاده می شود. بکارگیری موفق تکنولوژی PEF در محصولات مایع مثل عصاره میوه ها، تخم مرغ مایع و شیر در سطح آزمایشگاهی، نشانگر پتانسیل این تکنولوژی، به عنوان جانشینی برای پاستوریزاسیون حرارتی و یا حداقل مکملی برای آن است. از آنجا که این فرآیند، بدون استفاده از حرارت، مواد غذایی را نگهداری می کند، مواد غذایی به عمل آمده از این طریق بو، مزه و ظاهر تازه خود را حفظ می کنند. قدرت و شدت میدان الکتریکی، مدت زمان آن، شکل و اندازه میکروب مهم ترین فاکتورها در این زمینه هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.