مقاله اثر بازدارندگی اسانس‌های دارچین و مرزنگوش وحشی بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در رب گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بازدارندگی اسانس‌های دارچین و مرزنگوش وحشی بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در رب گوجه فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بازدارندگی اسانس‌های دارچین و مرزنگوش وحشی بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در رب گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بازدارندگی اسانس‌های دارچین و مرزنگوش وحشی بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در رب گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بازدارندگی اسانس‌های دارچین و مرزنگوش وحشی بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در رب گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

فعالیت ضدقارچی اسانس دارچین (Cinnamomum zeylanicum و مرزنگوش وحشی Origanum vulgare L.) برآسپرژیلوس فلاووس دررب گوجه فرنگی ارزیابی شد ترکیباتشیمیایی اسانس ها با GC/MS تجزیه شد برای ارزیابی فعالیت ضدقارچی ۵ ۱۰CFU/ml آسپرژیلوس فلاووس به نمونه های رب گوجه فرنگی تلقیح و غلظت های مختلف اسانس به هر نمونه اضافه شده و به مدت ۶۰ روز دردمای ۰/۵±۲۵ درجه سانتی گراد گرمخانه گذاری شدند اندازه گیری فعالیت ضدقارچی با استفاده از روش رقیق سازی آگار صورت گرفت نتایج نشان داد که ۱۰۰ppmاز اسانس دارچین و مرزنگوش وحشی به ترتیب ۸۶/۷ و ۸۲درصد بازدارندگی دررب گوجه فرنگی داشتند اسانس دارچین درغلظت ۳۰۰ و مرزنگوش وحشی در غلظت ۲۰۰ppm 99% از رشد مرزنگوش وحشی بازداری کرد برای ارزیابی حسی ا زنمونه های سس کچاپ برپایه رب گوجه فرنگی استفاده شد و نمونه های محتوی ۲۰۰ و ۱۰۰ ppm دارچین در مورد پذیرش ارزیاب ها قرارگرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.