مقاله استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نانو ذرات در بسته بندی های صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

بسته بندی یکی از مسائل اساسی درزمینه ایمنی غذاست استفاده از دانش نانو می تواند سبب بهبود کیفیت و کارایی مواد بسته بندی و درنتیجه اطمینان از امنیت غذایی گردد برخی ازنانو مواد می توانند ویژگیهای نفوذپذیری مواد بسته بندی را تغییر داده سبب بهبود ویژگیهای مکانیکی شیمیایی حرارتی و میکروبی شوند این بسته ها توانایی کاهش هرشد قارچ را دارند به عنوان مثال نانوذرات اکسید مس منیزیم و نقره دارای خاصیت ضدمیکروبی هستند مکانیسم فعالیت ضد میکروبی نقره به دلیل واکنش یونهای نقره با ریبوزوم ها و جلوگیری از فعالیت آنزیم های مرتبط با تولید ATP و همچنین تغییر قابلیت نفوذپذیری غشا می باشد استفاده ازنانوذرات درپلاستیک ها می تواند سبب بهبود خاصیت نفوذپذیری هسته ای غذایی شده و تولید بسته بندیهای پلاستیکی با مقادیر مختلف نفوذپذیری نسبت به آب و گازها ر ممکن سازد بسته بندی های حاوی نانوذرات سبب افزایش زمان ماندگاری حفظ رنگ طعم و عطر مواد غذایی جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و تسهیل عملیات حمل و نقل نگهداری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.