مقاله استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از هیدروکلوئیدهای طبیعی در بهبود کیفیت محصولات نانوایی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

هیدروکلوئید ها گروهی از بیوپلیمرها هستند که به طور گسترده در صنعت غذا برای بهبود بافت، حفظ رطوبت و تاخیردر رتروگرداسیون نشاسته و به طور کلی افزایش کیفیت محصول در طول نگهداری استفاده می شود. بعضی از هیدروکلوئید ها به عنوان جایگزین چربی در محصولات کم کالری و ایجاد بافت در نان های فاقد گلوتن استفاده می شود. در این تحقیق کاربرد تعدادی از هیدروکلوئیدها را در صنعت پخت بررسی می کنیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.