مقاله تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

دراین تحقیق تاثیر زمان بازپخت روی خواص لایه های مس تهیه شده توسط روش کندوپاش مغناطیسی DC مورد بررسی قرارگرفت لایه های نازک مس برروی زیرلایه های سیلیکان دریک شرایط ثابت توسط کندوپاش مغناطیسی مسطح به کمک جریان مستقیم Dc انباشت شد سپس لایه های مس انباشت شده درزمان های متفاوت تحت اتمسفر هوا بازپخت شد اثر زمان بازپخت را برروی ساختار مورفولوژی و خواص الکتریکی لایه های نازک مس درزمان های متفاوت بازپخت مورد بررسی قراردادیم ساختار لایه های نازک مس با استفاده از پراش اشعه x مورد ارزیابی قرار گرفت طرح پراش اشعه x از لایه های نازک مس پس از بازپخت نشان میدهد فاز CuO) درراستای کریستالی ۱۱۱ غالب است همچنین مورفولوژی سطح با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی AFM مورد مطالعه قرارگرفت. بازپخت نمونه ها در زمان های متفاوت رشد لایه به صورت کپه ای شده و زبری سطح افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.