مقاله اثر عصاره های متانولی استخراج شده از گیاه پونه گاوی به روش اولتراسوند بر روی پایداری روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره های متانولی استخراج شده از گیاه پونه گاوی به روش اولتراسوند بر روی پایداری روغن سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره های متانولی استخراج شده از گیاه پونه گاوی به روش اولتراسوند بر روی پایداری روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره های متانولی استخراج شده از گیاه پونه گاوی به روش اولتراسوند بر روی پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره های متانولی استخراج شده از گیاه پونه گاوی به روش اولتراسوند بر روی پایداری روغن سویا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این پژوهش اثر اضافه کردن عصاره متانولی ۸۰% گیاه پونه گاوی با نام علمیflomideschema.p بر روی پایداری روغن سویا(شاخص induction period (بررسی شد. . برای بهینه سازی فرایند در آزمون ها ۳ فاکتور دما زمان و PH مورد بررسی قرار گرفت. هر یک از فاکتورها در ۳ سطح انجام شدند که شامل مدت زمان تیمار (۱۵ ۳۵و۵۵ دقیقه) دما (۱۵ ۳۰و ۴۵درجه سانتیگراد) و PH (6 7و۸) بودند. این طرح از طریق Box_Behnken در ۳ فاکتور و در ۳ سطح که شامل ۱۷ آزمون است انجام شد. نتایج به دست آمده از آنالیز رگرسیون درجه دوم نشان می دهد بیشترین زمان دوره القا دردمای ۳۰درجه سانتیگراد ph=7و زمان ۵۳ دقیقه می باشد. تحت این شرایط میزان پایداری روغن سویا بر حسب دوره القا ۵۶h بود در برسی نتایج و روند نمودارها زمان به عنوان موثرترین فاکتور شناسایی شد.این پژووهش در پژوهشکده اقبال دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۸۹-۹۰ به انجام رسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.