مقاله اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و اسید بریک بر میزان غلظت عناصر غذایی در برگ و برخی خصوصیات میوه پرتقال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و اسید بریک بر میزان غلظت عناصر غذایی در برگ و برخی خصوصیات میوه پرتقال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و اسید بریک بر میزان غلظت عناصر غذایی در برگ و برخی خصوصیات میوه پرتقال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و اسید بریک بر میزان غلظت عناصر غذایی در برگ و برخی خصوصیات میوه پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم و اسید بریک بر میزان غلظت عناصر غذایی در برگ و برخی خصوصیات میوه پرتقال :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق محلولپاشی با سولفات پتاسیم و ایسد بوریک در بهار ۱۳۸۹ روی پرتقال رقم تامسون در باغ تحقیقاتی در گرگان انجام گرفته است. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اجرا شد که در آن از سه سطح سولفات پتاسیم (۰، ۱ و ۲ درصد) و اسید بوریک در سه سطح ( ۰، ۵/۰ و ۱ درصد) در سه تکرار انجام شد. محلولپاشی در بهار قبل از باز شدن جوانههای گل انجام گرفت. نتایج نشان داد که تیمار۹ (سولفات پتاسیم ۱% و اسید بریک ۰۵/۰ % ) بیشترین میزان مواد جامد محلول ، وزن و تعداد و در نهایت عملکرد درخت را به همراه داشت. این تیمار بیشترین میزان وزن میوه و تعداد میوه در درخت و بیشترین تأثیر را بر افزایش غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در برگ در مقایسه با شاهد داشته است. در تیمار ۸ (سولفات پتاسیم ۱% و اسید بریک ۰/۱ %) بالاترین میزان بور برگ و تیمار ۶ (سولفات پتاسیم ۲ و اسید بریک ۰۵/۰ %) بالاترین میزان پتاسیم برگ مشاهده شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.