مقاله اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری باقی مانده آنتی اکسیدانهای طبیعی و خصوصیات شیمیایی کیک چای سبز بعد از فرایند پخت :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

چای سبز درغلظت های ۰و۲/۵و۵و۱۰% جایگزین آرد گندم مصرفی برای کیکاسنفجی شد میزان پروتئین فیبرخوراکی و کربوهیدرات درکیک اسفنجی پخته شده اندازه گیری شد همچنین مقدار آنتی اکسیدانهای کاتشنی درغلظت های مختلف چای سبز درکیک ها با روش فولین سیو کالتیو مورد آزمون قرارگرفت میزان کربوهیدات درکیک اسفنجی چای سبز با افزایش درصد چای سبز کاهش یافت ولی میزان پروتین و فیبر افزایش پیدا کرد درآزمون فولین نیز مشاهده شد با افزایش درصد چای سبز میزان فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.