مقاله بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازبینی در مورد مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتتیک و بررسی پتانسیل کاربردی یافته های نوین در استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی و داروسازی :

تعداد صفحات:۳۴

چکیده:

رژیم غذایی امروزی از اسیدهای چرب پلی انوئیک غنی بوده که به اسانی با تشکیل رادیکال های آزاد اکسید می شود اکسیداسیون لیپیدها که عامل اصلی از بین رفتن کیفیت مواد غذایی است منجر به افت کیفیت تغذیه ای ایجاد بوی نامطبوع تشکیل ترکیبات سمی کاهش عمر نگهداری تغییر دررنگ بافت و دیگر خواص حسی و فیزیولوژیکی غذا می شود حضور رادیکالهای آزاد درمقادیر بالا برای انسان مضر بوده منج ربه بروز بیماریها مخرب بیشماری می شود به همیندلیل حضور آنتی اکسیدانها دراین غذاها ضروری می باشد صرفنظر از اکسیدان درغذاها استرسهای اکسیداتیو محیطی نیز سلامت انسان را به خطر می اندازد مصرف کنندگان عمدتا براثر دلایل احساسی و پیش زمینه های ذهنی انتی اکسیدانهای طبیعی را برانتی اکسیدانهای سنتتیک ترجیح میدهند رژیم غذای ی معمولی کشورهای توسعه یافته شامل حدود ۱ گرم آنتی اکسیدان طبیعی است حتی اگر هیچ آنتی اکسیدان طبیعی هم برای پایدارسازی لیپید اضافه نشده باشدمنابع اصلی آنها شامل غلات میوه جات سبزیجات و نوشیدنی هاست فقط قسمتی از آنتی اکسیدانهای طبیعی جذب شده و به عنوان جاذب رادیکال آزاد در بدن میزبان مورد استفاده قرارمی گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.