مقاله مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر برخی پنیرهای سنتی ایران با تاکید بر پنیر لور :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ایران قدمت طولانی در تولید انواع گسترده ای ازمحصولات لبنی دارد که پنیر یکی از مهمترین آنهاست و از جمله مواد غذایی است که پروتئین آن مرغوب است پنیر لور دراستانگیلان درمناطق کوهستانی از شیر گوسفندی یا گاوی به طور سنتی از دیرباز تهیه و به بازار مصرف عرضهیم شود این پنیر در میانساکنان این منطقه از شهرت و مرغوبیت بالایی برخوردار است و از حرارت دادان تا رسیدن به نقطه جوش آب پنیر به دو صورت یکی از آب پنیر ودیگری از آب پنیر به همراه شیر بدست می آید این پنیر به واسطه بالا بودن میزان اسیدهای آمینه ضروری در a- لاکتالبومین موجود در آب پنیر از نظر ارزش تغذیه ای منحصربفرد است و از آنجا که کم کالری است و چربی آن از خامه و سرشیر بسیار کمتر است م یتواند جایگزین این محصولات شود و افرادی کهاز چربی پرهیزی دارند می توانند آن را به جای فراورده های چرب شیر مصرف نمایند هدف ازاین مطالعه بررسی روش تولید و برخی از ویژگیهای این پنیر و معرفی این محصول به چرخه صنعت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.