مقاله ارزیابی اثر تنشهای شیمیایی بر میوه ها و سبزی های خام آلوده به توکسوپلاسما گوندی به روش Real time PCR در موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تنشهای شیمیایی بر میوه ها و سبزی های خام آلوده به توکسوپلاسما گوندی به روش Real time PCR در موش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تنشهای شیمیایی بر میوه ها و سبزی های خام آلوده به توکسوپلاسما گوندی به روش Real time PCR در موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تنشهای شیمیایی بر میوه ها و سبزی های خام آلوده به توکسوپلاسما گوندی به روش Real time PCR در موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تنشهای شیمیایی بر میوه ها و سبزی های خام آلوده به توکسوپلاسما گوندی به روش Real time PCR در موش :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

اینتحقیق تعداد توکسوپلاسما گوندی درنمونههای طحال موش را از طریق Real time PCR بررسی می کند و استخراج DNA با استفاده از Trizol و روش بکاررفته برای Real time PCR کاربرد رنگ SYBR Green بود درنهایت پس از ۳۰ روز تعداد تاکی زوئیت های فعال توکسوپلاسما درطحال این موشها از طریق Real time PCR تعیین شد نتایج حاکی از این نوع آزمون PCR برروی طحال موش ها نیز توسط نرم افزار Design-Expert 2.0.6 و به روش RSM آنالیز گردید که P value <0.7 نشانگر وجود تفاوت آماری معنی دار میان داده ها بود یافته ها تاثیر هریک از تیمارهای شیمیایی به کاررفته و اثر متقابل آنها را طی فراوری مواد غذایی برمرگ تاکی زوئیت های توکسوپلاسما نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.