مقاله ارزیابی اثر هموژنیزاسیون بر پایداری نوشیدنی شیر-آب تمشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر هموژنیزاسیون بر پایداری نوشیدنی شیر-آب تمشک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر هموژنیزاسیون بر پایداری نوشیدنی شیر-آب تمشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر هموژنیزاسیون بر پایداری نوشیدنی شیر-آب تمشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر هموژنیزاسیون بر پایداری نوشیدنی شیر-آب تمشک :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

یکی از مشکلات عمده تولید مخلوط شیر – میوه اسیدی دوفازی شدن آن طی تولید و نگهداری است که به دلیل رسوب کازئین شیر در PH پایین ۴۰۰ است معمولا جهت جلوگیری یا کاهش تجمع پروتئین از قبیل کازئین درشیرهای اسیدی شده از هیدروکلویید ها همراه با تکنیک هموژنیزاسیون استفاده میشود دراین مطالعه از صمغ پکتین درغلظت های ۰/۳ و ۰/۳۵ درصد جهت ایجاد پایداری نوشیدنی شیر – آب تمشک استفاده گردید درضمن با اعمال فشارهای مختلف ۱۰۰و۲۰۰و۳۰۰و۱۵۰ بار هموژنیزاسیون اثراندازه ذرات پروتئینی برپایداری سامانه مورد ارزیابی قرارگرفت براساس یافته های این مطالعه غلظت بهینه صمغ پکتین و فشار هموژنیزاسیون تک مرحله ای مورد نیاز جهت ا یجاد پایداری درنوشیدنی شیر – آب تمشک به ترتیب ۰/۳ و ۱۵۰ بار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.