مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر پارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه بِه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر پارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه بِه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر پارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه بِه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر پارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه بِه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر پارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه بِه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دراین مطالعه حین فرایند آبگیری اسمزی از پیش تیمارهای بلانچینگ بخاری در بخار آب جوش در فشار اتمسفری به مدت ده دقیقه غوطه وری درمحلول اسید اسکوربیک ppm 200 به مدت ۱۰ دقیقه و نمونه شاهد استفاده شد درمرحله بعد نمونه ها درمحلول ۶۰ درصد ساکارز قرار داده شد هدف از این تحقیق بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف برپارامترهای تعادلی آبگیری اسمزی میوه به جهت افزایش کیفیت آن بود دراین بررسی از معادلات ارایه شده توسط آزوارا جهت دفع آب و جذب قند استفاده گردید که توسط ان الگوی انتقال جرم براساس فرایند اسمز بدست آمد مقادیر تعادلی دفع آب و جذب قند پیش بینی شد و براساس زمان های مختلف اسمز WL ، S ، ۱ SG ، S2 محاسبه گردید و مشخص شد اگر شرایط دما و غلظت فرایند اسمزی ثابت باشد مدل پیشنهادی قادر به توصیف سینتیک انتقال جرم درخشک کردن اسمزی به است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.