مقاله مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

گیاهان داروئی یکی از منابع بسیار ارزشمند با پراکندگی بسیار وسیع در طبیعت بوده که از ارزش و اهمیت خاصی در تأمین بهداشت و سلامتی انسان هم به لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماریها برخوردار است و یکی از مهمترین منابع تأمین مواد غذایی و دارویی بشر در طول نسلها بوده اند. در طی سالهای اخیراستفاده از اسانس گیاهان دارویی در طیف وسیعی از فرآورده های غذایی روبه رشد است که مهمترین علت آن اثرات مخرب و جانبی عوامل شیمیایی است. که در این مقاله به کاربرد های عصاره گیاه پونه به اختصار اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.