مقاله ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

دراین مطالعه تاثیر پوشش هیدروکلوئیدی متیل سلولز و ارد سویا ۲۵% برمیزان رطوبت – روغن رنگ سفتی و حجم فلافل طی فرایند سرخ کردن در سه دمای ۱۵۰ و ۱۷۰ و ۱۹۰ درجه سانتی گرادو شش زمان ۰و۱و۲و۳و۴و۵ دقیقه مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که با افزایش زمان سرخ کردن محتوی رطوبت کاهش ولی میزان روغن تغییرات کلی رنگ سفتی و حجمافزایش می یابد. همچنین با افزایش دمای سرخ کردن روند کاهشی محتوی رطوبت کاهش می یابد و از میزان جذب روغن نیز کاسته می شود بیشترین میزان جذب روغن در نمونه شاهد و کمترین میزان آن در نمونه تیمار شده با مخلوط متیل سلولز – سویا مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.