مقاله ارزیابی خشک کردن لایه های سیب با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خشک کردن لایه های سیب با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خشک کردن لایه های سیب با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خشک کردن لایه های سیب با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خشک کردن لایه های سیب با استفاده از خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دراین مقاله به بررسی تاثیر فرایند خشک شدن لایه های سیب گلاب در دو خشک کن جریان هوای گرم و مادون قرمز پرداخته شدها ست و سپس ضریب نفوذ حرارت بهترین مدل ریاضی و بازده حرارتی درایندو خشک کن بدست آورده شده است نتایج نشان داد برای خشک کن مادون قرمز مدل میدیلی برای شدت تابش ۰/۳۱w/m2 و ۰/۴۹ و مدل لگاریتمی برای شدت تابش ۰/۲۲w/m2 مناسب می باشد برای خشک کن جریان هوای گرم مدل لگاریتمی بهترین مدل و دردماهای بالاتر مدل میدیلی مناسب می باشد مقدار ضریبی نفوذ حرارتی برای خشک کن مادون قرمز و جریان هوای گرم به ترتیب بین ×۱۰-۷- ۴ /۴۸۲ ×۱۰-۷ m2/s 3/215 ×۱۰-۷- ۴/۴۸۸ ×۱۰-۷ m2/3/296 می باشد بیشترین بازده حرارتی خشک کن مادون قرمز و جریان هوای گرم به ترتیب ۸۲/۲ و ۱۷/۲% محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.