مقاله مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خواص فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی: نشاسته واکسی ذرت -اسید اسیتریک برای پوشش مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

نشاسته یکی از ارزانترین بیوپلیمرهای کربوهیدراتی استکه فیلم های با خواص و ظاهر مناسب تشکیل میدهد ولی مشکل اصلی آن همانند سایربیوپلیمرها آبدوستی نسبتا بالای آن می باشد دراین تحقیق فیلمهای مختلفی از نشاسته واکسی ذرت گلیسرول و مقادیر مختلف اسید اسیتریک ۰-۲۰%w/w به روش مرطوب تهیه شده و تاثیر اسید ستیریک برروی خواص نفوذپذیری نسبت به بخار آب و خواص مکانیکی آنها مورد مطالعه قرار داده شد با افزایش اسید ستیریک از صفر به ۱۰ درصد تراوایی به بخار آب و نفوذپذیری به بخار آب از gr/m2.24h 627.03 و ۴۹۸×۱۰ -۷gr.m/m2.Pa.24h به ۵۷۴۵۲gr/m2.24h و ۱۸۸×۱۰ -۷gr.m/m2.Pa.24h کاهش می یابد زمانی که میزان اسید سیتریم به ۲۰ درصد رسید تراوایی به بخار آب و نفوذپذیری به بخار آب به ترتیب ۱۱ و ۱۲ درصد افزایش می یابد و درخواص مکانیکی نیز تغییرات مشابهی مشاهده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.