مقاله ارزیابی قابلیت تولید باکتریوسین توسط سه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی کشور توسط آنزیم های پروتئولیتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی قابلیت تولید باکتریوسین توسط سه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی کشور توسط آنزیم های پروتئولیتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت تولید باکتریوسین توسط سه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی کشور توسط آنزیم های پروتئولیتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت تولید باکتریوسین توسط سه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی کشور توسط آنزیم های پروتئولیتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت تولید باکتریوسین توسط سه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی کشور توسط آنزیم های پروتئولیتیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یکی از خصوصیات لاکتوباسیلوس ها تولید ترکیبات پپتیدی باکتریوسینی است این ترکیبات به عنوان محافظت کننده های طبیعی از رشد پاتوژن ها درمواد غذایی استفاده می شود دراین تحقیق ابتدا فعالیت مهارکنندگی سه ایزوله لاکتوباسیوس پلانتاروم جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی کشور با روش چاهک گذاری برعلیه باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیاکولی باسیلوس سرئوس کلبسیلا پنومونیه استافیلوکوکوس اورئوس یرسینیا انتروکولیتیکا – شیگلا فلکسنری و لیستریا اینوسا درPHخنثی و طبیعی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که ایزوله ها قادر به مهار پاتوژن ها در هر دو شرایط می باشند درادامه اثرات مهارکنندگی ترکیبات باکتریوسینی تولید شده در شرایط خنثی پس از تیمار آنزیمی با پروتئازهای ترپیسین کیموترپسین و کاتالاز بررسی شد هیچکدام از ایزوله ها درحضور این آنزیم ها فعالیتی از خود نشان ندادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.