مقاله مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص فیزیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

جو یکی از غلات مهم و قدیمی در جهان میباشد. دانش کاملی از خواص جو از جمله خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی، دارای اهمیت زیادی در بسیاری از فرآیندهای صنعتی، بویژه برای مانیتور کردن کیفیت و سلامت این محصول در حین تولید،فرآوری و ذخیره آن میباشد. هدف این تحقیق اندازهگیری برخی خواص دو واریته جو (نصرت و کویر) بود. برای این منظور، اثر رطوبت در چهار سطح ۷/۳ و ۱۲/۱و۱۶/۸ و ۲۱/۶ درصد بر پایه خشک، برای رقم نصرت و چهار سطح ۶/۷و۱۱/۶و۱۵/۴ و ۲۱/۲ درصد بر پایه خشک، برای رقم کویر، بر روی برخی خواص فیزیکی دانه جو مورد بررسی قرار گرفت. بعلاوه، خواص حرارتی واریتههای جو، گرمای ویژه، هدایت گرمایی و ضریب پخش گرمایی، در رطوبت اولیهی آنها و در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد، اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش رطوبت، طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین حسابی، قطر میانگین هندسی، کرویت، مساحت سطح، وزن هزار دانه، زاویه استقرار و ضریب اصطکاک روی صفحات مختلف برای هر دو واریته افزایش یافت. چگالی ظاهری و چگالی واقعی هر دو واریته با افزایش رطوبت، کاهش یافت. اثر رطوبت روی تخلخل دانههای جو نصرت و کویر معنیدار نبود. تفاوت معنیداری بین خواص حرارتی واریتههای نصرت و کویر وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.