مقاله مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه راندمان تولید پروتئین تغلیظ شده به روش فیزیکی از ماهیان کاراس Carassius auratus gibelio و کپور نقره ای ?Hypophthalmichthys molitrix :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

هدف از این مطالعه مقایسه راندمان استحصال گوشت چرخ کرده و سوریمی از ماهیان کاراس و کپور نقره ای بوده است.راندمان تولید گوشت چرخ کرده از ماهیان کاراس و کپور نقره ای به ترتیب ۱/۳۶±۳۹/۷۳ و ۰/۹۸±۴۳ تعیین شد. گردید. اختلاف معنی دار آماری از لحاظ استحصال گوشت چرخ کرده بین این دوگونه ماهی مشاهده شد p<0.05 راندمان استحصال سوریمی از ماهی کاراس ۰/۸۴±۶/۸۸ و از ماهی کپورنقره ای ۱/۰۷±۱۵/۹۶ بوده و از این حیث نیز اختلاف معنی دار آماری بین راندمان استحصال سوریمی از این دوگونه ماهی مشاهده گردید(p<0.05 بر اساس قیمت ماده اولیه و با در نظر گرفتن میانگین قیمت در فصول فراوانی و دسترسی و با توجه به راندمان بدست آمده به غیر از هزینه های فرآوری ،قیمت یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده ماهی کاراس ۱۲۵۰۰ ریال ریال وهمچنین قیمت یک کیلوگرم سوریمی ماهی وقیمت یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای ۳۰۰۰۰ ریال محاسبه گردید.به نظر می رسد استفاده از ریال وقیمت یک کیلوگرم سوریمی کپورنقره ای ۸۰۶۰۰ کاراس ۷۲۵۰۰ گوشت چرخ کرده کاراس جهت فرآوری کاملاً مقرون به صرفه می باشد ودر صورت صنعتی شدن تولید سوریمی از کپور ماهیان در کشور استفاده از گوشت چرخ کرده ماهی کاراس به علت قیمت پایین ماده اولیه و سایز ریز ماهی کپور نقره ای به دلیل راندمان بالا در اولویت می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.