مقاله مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگی های امولسیون کنندگی و کف زایی عصاره گیاه چوبک با سورفاکتانت های سنتزی مختلف :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

هدف این تحقیق برارزیابی کارایی کفزایی و امولسیون کنندگیعصارهگونه ای چوبک که طی روش عصاره گیری با امواج فراصوت بدست آمده بود متمرکز بود بدین منظور ابتدا عصاره گیری از ریشه گیاه با بکارگیری امواج فراصوت انجام و سپس توانایی کف زایی و امولسیون کنندگی عصاره استحصالی بدینروش از طریق مقایسه با سورفاکتانت های سنتزی سدیم لوریل سولفات بنزالکونیوم کلراید و توئین ۸۰ سنجیده شد درهرمرحله ارزیابی ویژگیهای فوق از طریق اندازه گیری شاخص تشکیل امولسیون دریک دوره ۲۴ ساعته و توانایی تشکیل کف طبق روش روس ـ مایلز انجام پذیرفت از یافته های بدست امده نتیجه گیری شد که عصاره چوبک درمقایسه با هر سه سورفاکتانت سنتزی فوق توانایی امولسیون کنندگی کمتری دارد اما درارتباط با ویژگی کف زایی این عصاره نسبت به سدیم لوریل سولفات از توانایی تقریبا یکسان نسبت به بنزالکونیوم کلراید از توانایی کمتر و نسبت به توئین ۸۰ از توانایی بیشتری برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.