مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان(Lamiaceae)در کنترل باکتری های بیماریزا در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

اگر چه مفهوم فساد به عنوان پیدایش تغییرات نامطلوب و زیان بخش در مواد غذائی با مفهوم آلودگی به عنوان ورود و اضافه شدن عوامل بیماری زا و نامطلوب به مواد خوردنی متفاوت است ، اما به هر صورت، هم آلودگی و هم فساد،هر دو به کاهش کیفیت و یا غیر قابل مصرف شدن مواد غذائی منجر می گردد. بنابراین جهت ماندگاری طولانی، در طی آماده سازی، انبارداری و توزیع احتیاج به محافظت از فساد دارند. بنابراین مواد غذایی فرایند شده با نگهدارنده های طبیعی روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. اهمیت شناسایی اسانس ها به دلیل کاربردهای وسیع آن هادر صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، صنعتی و غیره می باشد. روغنهای فرار و اجزای تشکیل دهنده آنها دارای آثار شناخته شده ضدباکتریایی هستند. کاربردهای فراوان آنها به منظور کنترل رشد باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی و یا باکتری های عامل فساد، موجب به کارگیری آن ها به عنوان نگهدارنده های غذایی شده است. اسانس گیاهان خانواده نعناعیانLamiaceae) هم به دلیل اثرات مهاری بر میکروب ها مانع فساد غذا می شود و هم به دلیل اثر مهاری بر پراکسیداسیون لیپیدها باعث حفظ مواد مغذی موجود در آن می شود. باتوجه به تأکید سازمان بهداشت جهانی بر استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی و نتایج حاصل از مطالعات مختلف روی اسانس گیاهان دارویی بویژه خانواده نعناعیانLamiaceae) بر باکتریهای بیماریزا می توان این خانواده را به عنوان ترکیبات نگهدارنده و طعم دهنده طبیعی در فرآورده های غذایی پیشنهاد نمود توجه به تأکید سازمان بهداشت جهانی بر استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی و نتایج حاصل از مطالعات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.