مقاله نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش تکنیک میدان های الکتریکی پالس درفرآوری غذاهای لبنی پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

انتخاب روش های مناسب با توجه به حفظ خصوصیات ترکیبات غذایی، شیمیایی، میکروبیولوژی از اهمیت چشم گیری برخودار است. این مورد می تواند به ایجاد قابلیت های تجاری سازی محصول در محل های دور از محل تولید بیانجامد. به علاوه می تواند به افزایش طول عمر محصولات کمک کند تا بدینوسیله تعداد بیشتری از مصرف کنندگان به غذاهای سالم و بی خطر دسترسی پیدا کنند. هنگامی که مصرف کنندگان به غذاهای مغذی تری توجه می کنند، تکنولوژی های محافظت از غذا کارایی بیشتری از نقطه نظر میکروبیولوژیکی خواهند داشت. اما تکنیک های فعلی قادر به با کاهش میکروارگانیسم ها می باشند این تکنیک ها از دست رفتن خصوصیات تغذیه ای و حسی غذاها رادر پی دارند.. از میان این روش های کلی جدید روند تکنیک میدان پالسی الکتریکی می تواند به تنهایی و همراه با روش های محافظتی دیگر مورد استفاده قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.