مقاله استخراج میکروبی پکتین از پوست سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج میکروبی پکتین از پوست سیب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج میکروبی پکتین از پوست سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج میکروبی پکتین از پوست سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج میکروبی پکتین از پوست سیب :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پکیت ها گروهی از پلیمرهای طبیعی هستند که از واحدهای گالاکتورونیک تشکیل شده اند آنها به عنوان عامل ژل ساز و تثبیت کننده درصنایع غذایی و آرایشی بکاررفته و اثرات مثبت بسیاری بر سلامت انسان مانند کاهش کلسترول میزان گلوکز سرم و سرطان و تحریک پاسخ ایمنی دارند دراین پژوهش تولیدات پکتین با استفاده از پوست مرکبات و آرد سیب به عنوان ماده خام بررسی شده و سپس به روش تولید میکروبی و تاثیر آنزیم پروتوپکتین جهت استخراج آن پرداخته خواهد شد نتایج نشان داد که مناسب ترین شرایط برای استخراج پکتین خیساندن پوست مرکبات درآب با نسبت ۱/۲ وزنی حجمی افزودن میکروارگانیسم و انجام فرایندتخمیر به مدت ۲۰-۱۵ ساعت دردمای ۳۰ درجه سانتی گراد می باشد با این روش ۲۰ تا ۲۵ گرم پکتین از یک کیلوگرم پوست حاصل خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.