مقاله استفاده از تکنولوژی نوین خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به منظور استفاده در صنایع خشکبار (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنولوژی نوین خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به منظور استفاده در صنایع خشکبار (مقاله مروری) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنولوژی نوین خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به منظور استفاده در صنایع خشکبار (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنولوژی نوین خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به منظور استفاده در صنایع خشکبار (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنولوژی نوین خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به منظور استفاده در صنایع خشکبار (مقاله مروری) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اشتباه درانتخاب تکنولوژی خشک کردن متناسب با محصول موجب ضایع شدن محصول و ایجاد ضررهای اقتصادی فراوان می گردد روش خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی EHD دارای توان بالقوه ای درزمینه خشک کردن محصولات غذایی و دارویی می باشد خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به باد کرونایی حاصل از یونهای گازی که دریک میدان اکلتریکی قوی شتاب می گیرد وابسته است فرایند الکتروهیدرودینامیک اساسا یک پدیده غیرحرارتی است و واکنش مستقیم الکتروهیدرودینامیک با مواد بیولوژیکی و غیربیولوژیکی گرمای ناچیزی را درمقایسه با روش های خشک کردن سنتی تولید می کند این روش از نظر تولید محصولات خشک با کیفیت مناسب و مصرف انرژی پایین نسبت به روشهای سنتی خشک کردن در موقعیت به مراتب مطلوبتری قرار دارد دراینم قاله به بررسی پدیده الکتروهیدرودینامیک و همچنین بررسی بعضی از مطالعات انجام شده درزمینه خشک کردن الکتروهیدرودینامیک مواد غذایی پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.