مقاله نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش ترکیبات شیمیایی، بر روی کریستالی شدن هم دمایی کره کاکائو :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ترکیبات شیمیایی چربی های گیاهی مثل کره کاکائو متفاوت است و به وضعیت رشد و سن گیاه بستگی دارد. به علاوه انواع کاکائو و فرآیندد تولید د کدره کاکائو از دانه های کاکائو و هر گونه عملیات تصفیه کره نیز می تواند بر روی ترکیب شیمیایی کره کاکائو تاثیر گذار باشد. نتایج نشان می دهد که افزودن ۲ درصد مواد افزودنی همانند آنتی اکسید ان ها عمل می کند و سبب کاهش سرعت اکسیداسیون در حین حرارت دهی ونور می شود. هدف از این مطالعه شناسایی ترکیب شیمیایی ۲۰۲ نوع کره کاکائو مختلف و بررسی کمی اینکه چقددر ا ید ن اختلافدات بدر رو ی کریستالیزاسد یون ثابدت ایزوترمالی کره کاکائو موثر است که توسط ۴ پارامتر مدل کریتالیزاسیون فوبرت و همکارانش توضیح داده می شود. برای اولین بار است که تاثیر ترکیبدات شیمیایی بر روی کریستالیزاسیون کره کاکائو به صورت مختصر در قالب روابط ریاضی بیان شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.