مقاله نقش شیر و فراورده های لبنی در کاهش بیماریهای عروق کرونر قلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش شیر و فراورده های لبنی در کاهش بیماریهای عروق کرونر قلب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش شیر و فراورده های لبنی در کاهش بیماریهای عروق کرونر قلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش شیر و فراورده های لبنی در کاهش بیماریهای عروق کرونر قلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش شیر و فراورده های لبنی در کاهش بیماریهای عروق کرونر قلب :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

یکی از شایع ترین عوامل مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی می باشد که معمولا به واسطه رسوب مواد چرب یدر جداره رگ و تنگ شدن این دیواره به وجود می آید مصرف فراورده های تخمیری شیر بصورت یک وعده غذایی کامل میزان کلسترول خون کاهش می یابد مثلا در یک هفته اول مصرف ۵/۴% در دو هفته اول ۶/۶% و درسه هفته ۶/۹% و در چهار هفته ۷/۲% کاهش درمیزان کلسترول خون به وجود می آید یکی از باکتریهای مهم در موادلبنی تخمیری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس است که باعث عدم جذب کلسترول می گردد بعلاوه هضم کازئین و پروتئین های آب پنیر تولید یک سری پپتیدهایی می کند که باعث ممانعت ا زعملکرد آنزیم Angiotensin- converting enzyme می کند که در کاهش کلسترول موثر است بعلاوه باکتریهای پروبیوتیک نیز درکاهش کلسترول با استفاده از EPS موثرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.