مقاله جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی مخمر .Pichia sp مولد سوربیتول :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

سوربیتول یا D- کلوسیتول یک پلی ال شش کربنه است که مقدار کالری آنکمتر از سوکروز است و کمتر منجر به هایپرگلایسمی می شود زیرا درکبد به فروکتوز تبدیل می گردد به دلیل خاصیت شیرین کنندگی و محلولیت بالایی که سوربیتول دارد از این پلی ال درصنایع غذایی به عنوان یک پیش ماده برای تولید بسیاری از محصولات استفاده می شود امروزبه دلیل شرایط مناسب واکنش مقرون به صرفه بودن و مشکلات محیطی ناچیز تولید میکروبی سوربیتول مورد توجه قرارگرفته است دراین پژوهش مخمر Pichia sp. از طبیعت جداسازی گردید و درمحیط حاوی فروکتوز روند تخمیر و تولید سوربیتول توسط آن مورد مطالعه قرار گرفت مقدار سوربیتول تولید شده توسط این مخمر ۰/۸۷۲ گرم بر لیتر می باشد این مخمر براساس تست های جذی و تخمیر و نیز خصوصیات مورفولوژیکی شناسایی گردید سوربیتول تولید شده دراین بررسی با استفاده از روشهای TLC و همچنین کیت مگازایم بصورت کیفی و کمی مورد مطالعه قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.