مقاله شناسایی جدایه‌های قارچLecanicillium sp. عامل کنترل بیولوژیک بالشک مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی جدایه‌های قارچLecanicillium sp. عامل کنترل بیولوژیک بالشک مرکبات دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی جدایه‌های قارچLecanicillium sp. عامل کنترل بیولوژیک بالشک مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی جدایه‌های قارچLecanicillium sp. عامل کنترل بیولوژیک بالشک مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی جدایه‌های قارچLecanicillium sp. عامل کنترل بیولوژیک بالشک مرکبات :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

با توجه به رشد روز افزون جمعیت و نیاز به غذای بیشتر و تولیدات کشاورزی در جوامع بشری و استفاده بیش از حد از سموم شیمیایی در کنترل آفات و آلودگی محیط زیست، کنترل بیولوژیک آفات بعنوان یکی از روش‌های مهم کنترلی بیش از پیش مورد توجه و مطالعه قرار گرفته است. شناخت دقیق عوامل کنترل‌کننده طبیعی و ارتباط بین آنها و آفات در موفقیت کنترل بیولوژیک نقش اساسی دارد. به این منظور تحقیق حاضر جهت شناسایی یکی از عوامل کنترل کننده بیولوژیک بالشک مرکبات(Pulvinaria aurantii) یعنی قارچ Lecanicillium انجام گرفت. نمونه ها در تابستان ۱۳۸۹ از باغهای مرکبات شرق گیلان و غرب مازندران و از روی ارقام مختلف مرکبات، جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. پس از کشت در محیطPDA ، خالص سازی و شناسایی در محیط کشت اختصاصی PCA انجام گردید. با بررسی های ریخت شناسی و استفاده از کلید های رایج و معتبر دو جدایه muscarium Lecanicillium و aphanocladii Lecanicillium از سی نمونه خالص شده شناسایی گردید. بر اساس نتایج به دست آمده فراوانی قارچ Lecanicillium در شرق گیلان بیشتر از غرب مازندران بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.