مقاله نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش مهار کنندگی آنزیم آسپارژیناز تولید شده از باکتری E. aroideae بر تشکیل آکریلامید در پلت سیب زمینی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این تحقیق نقش آنزیم آسپارژیناز درکاهش تشکیل خطرناکترین سم مواد غذایی مورد بررسی شد. باکتری E. aroideae تهیه و آبگوشت مغذی TGY در PH برابر ۷ در فلاکس وارگانیسم در شیکر چرخان با دور ۲۲۲ rev/min در دمای ۲ C 22 به مدت ۴ ساعت انکوبه شد و سپس سانتریفوز با دور ۰۲۲۲× g به مدت ۰۱ دقیقه جداسازی و شستشو انجام گردید . بازده آنزیم تولید شده ۰۲۱۲ گرم به ازای ماده خشک سلول شد.اثر مقادیر مختلفی از آنزیم بر میزان تشکیل آکریلامید در نمونه های قطعات سیب زمینی با دستگاه GC/ ECD بررسی شد .مقادیر آکریلامید بدست آمده ، با هم تفاوت معنی داری داشتند . ) p<2020 ( آنزیم آسپارژیناز در کاهش مقدار سم آکریلامید تا ۷۲ درصد می تواند موثر باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.