مقاله نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش های تکنولوژیکی نمک در صنایع غذایی و ضرورت کاهش میزان نمک در فرآورده های غذایی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

نمک یکی از مهمتری مواد اولیه درتهیه مواد غذایی می باشد که علاوه برنقش ارگانولپتیکی مهمی که درغذاها ایفا می کند درجلوگیری از فسادمیکروبی مواد غذایی نیز موثر می باشد بعلاوه در محصولات مختلف غذایی نمک دارای نقشهای گوناگونی است دراین مقاله به نقشهای تکنولوژیکی نمک درمحصولات لبنی گوشتی و غلاتی نظیر نقش نمک درکنترل رسیدن پنیر ایجادبافت در محصولات تشکیل رنگ محصولات نانوایی کاهش چسبندگی سفتی بافت و جذب اب ماکارونی و نیز تاثیر نمک بردمای انتقال شیشه ای پرداخته شده و مشکلات تکنولوژیکی احتمالی ناشی از کاهش آن دراین فراورده ها بررسی می گردد از انجایی که امروزه کاهش نمک درمواد غذایی موضوع بسیاری از کنگره ها و مقالات شده است درانتها راه کارهای موجود برای کاهش نمک در محصولات غذایی با همکاری تولید کنندگان سیاستگزاران و مصرف کنندگان مورد بحث قرار میگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.