مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

قندهای الکلی یا پلی اولها جزء قندهای یا الکلها طبقه بندی نمی شوند بلکه کربوهیدراتهایی هستند که از طریق هیدروژناسیون کربوهیدراتهای طبیعی به دست م ی آیند درتهیه این ترکیبات گروه آلدهیدی یا کتونی با گروه هیدروکسیل جایگزین می شود این کربوهیدراتها سرطان زایی کمتر نیاز به انسولین کمتر کالریزایی کمتر و پایداری شیمیایی فیزیکی و میکروبیولوژیکی بالاتری دارند این ترکیبات کاملا ایمن بوده و هیچ تهدیدی برای سلامتی به شمار نمی روند پیشرفته ای اخیر باعث افزایش تعداد این قندها و افزایش کاربرد این جایگزین های قند درمواد غذایی رژیمی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.