مقاله ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ررسی امکان جایگزینی شکر با شیره انگور در شیرینی سنتی حلوای شیره :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شواهد و های علمی نشان داده است که بین مصرف زیاد چربی و بیماری هایی مانند چاقی مفرط و بیماری های قلبی- عروقی، همچنین بین مصرف زیاد قند و بیماری دیابت ارتباط نزدیک وجود دارد . در پی این مسئله و افزایش آگاهی مردم نسبت به مصرف چر بی و قند، افزایش چشمگیری در تقاضای محصولات غذایی کم چرب و دارای قند طبیعی به وجود آمده است . هدف از این تحقیق ، تولید یک نوع شیرینی سنتی، و جایگزین کردن شکر با شیره انگور در آن است. در تولید این شیرینی ، از آرد گندم و شیره انگور به نسبت مساوی استفاده می شود ، و هیچ گونه روغن یا چربی در تهیه آن به کار نمی رود؛ بنابراین، م ی تواند ب ه عنوان نوعی شیرینی رژیمی در برنامه غذایی مطرح شود . رنگ این محصول ، قهوه ای است و دارای طعم شیرین و بافتی نرم می باشد. نتایج ارزیابی حسی، پذیرش کلی مطلوبی را نشان داد . در نهای ت، نتایج حاص ل از این تحقیق نشان داد که شیره انگور م ی تواند جایگزین مناسبی برای شکر در شیرینی سنتی حلوای شیره باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.