مقاله عملکرد بره های پرواری نژاد زل در استفاده از سطوح مختلف جایگزین شده دانه سویای فراوری شده با کنجاله سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عملکرد بره های پرواری نژاد زل در استفاده از سطوح مختلف جایگزین شده دانه سویای فراوری شده با کنجاله سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد بره های پرواری نژاد زل در استفاده از سطوح مختلف جایگزین شده دانه سویای فراوری شده با کنجاله سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد بره های پرواری نژاد زل در استفاده از سطوح مختلف جایگزین شده دانه سویای فراوری شده با کنجاله سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد بره های پرواری نژاد زل در استفاده از سطوح مختلف جایگزین شده دانه سویای فراوری شده با کنجاله سویا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف سویای فراوری شده در جایگزینی با کنجاله سویا بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری می باشد. در این پژوهش از ۲۰ راس بره پرواری نژاد زل در ۴ تیمار و ۵ تکرار با میانگین سنی سه ماه و میانگین وزنی ۴/۱۹ استفاده گردید. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه با ۸% کنجاله سویا بود که در تیمار ۲، ۳ و ۴ بترتیب با ۳۳، ۶۶ و ۱۰۰ درصد سویای فراوری شده (فول فت سویا) جایگزین شده بود. مکان اجرای طرح ایستگاه تحقیقات علوم دام جهاد کشاورزی گرگان (شهر فاضل آباد) و زمان اجرا از تاریخ ۱۶ آذر الی ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ به مدت ۱۴ هفته (معادل۱۴ روز عادت پذیری و ۸۴ روز پرواربندی) بود. بره ها هر ۲ هفته یکبار وزنکشی شدند. خوراک بر مبنای وزن زنده و در دو وعده صبح و عصر در اختیار بره ها قرار گرفت. خوراک باقیمانده در هر نوبت جمع آوری و در پایان هر دو هفته وزن شد. میانگین افزایش وزن روزانه در تیمارهای ۱، ۲، ۳ و ۴ بترتیب ۹۲، ۱۰۸، ۱۳۱ و ۱۳۸ گرم؛ میانگین مصرف خوراک روزانه بترتیب ۷۵/۱، ۷۵/۱، ۸۶/۱ و ۹۵/۱ کیلوگرم و میانگین ضریب تبدیل غذایی در این تیمارها بترتیب ۹۷/۱۸، ۱۶/۱۶، ۱۹/۱۴ و ۰۸/۱۴ بوده است. نتایج نشان داد که در بخش میانگین افزایش وزن و مصرف خوراک در بین تیمارهای مختلف تفاوت معنی داری وجود داشت (۰۵/۰>P) و بهترین نتیجه در تیمار ۴ مشاهده شد. حال آنکه ضریب تبدیل در تیمارهای مختلف هیچگونه تفاوت معنی داری را نشان نداد (۰۵/۰<P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.