مقاله هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدروکلوئید زانتان به عنوان بهبود دهنده نان قلاچ و عامل ضد بیاتی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دراین تحقیق هیدروکلوئید زانتان درسطوح مختلف ۰/۵ و ۱و۱/۵ درصد وزنی / وزنی به آرد گندم اضافه شد و تاثیر آن برویژگیهای کیفی نان قلاچ از جمله ویژگیهای تکنولوژیکی حجم حجم ویژه سفتی و نرمی بافت افت پخت و فعالیت آبی و بیاتی نان قلاچ مورد سنجی قرارگرفت نتایج حاصل از ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی نشان داد افزودن زانتان باعث افزایش رطوبت در سطوح ۰/۵ و ۱و۱/۵ درصد می شود و درسطوح ۰/۵ و ۱ درصد باعث افزایش حجم و حجم ویژه شد و سطح ۱/۵ درصد زانتان باعث کاهش حجم نان شد درارتباط با بیاتی نان ها مشاهده شد افزودن زانتان منجر به کاهش بیاتی تیمارها نسبت به نان شاهد شد بطوریکه بیشترین بیاتی مربوط به نان شاهد و کمترین میزان بیاتی مربوط به تیمار ۱/۵ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.