مقاله روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های کاهش اکریل آمید در سیب زمینی، غلات و فراورده های نانوایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

با این حال که مدت زیادی از شناسایی اکریل آمید و تاثیر آن بر سلامتی انسان نمی گذرد، اما پیشرفت در تحقیقات به عمل آمده روی این موضوع چشم گیر است. تیمارها و روش های مختلفی جهت کاهش سطح اکریل آمید در مواد غذایی مختلف از جمله غلات و سیب زمینی به انجام شده است. تیمارهای مختلفی از جمله تغییر دادن پارامترهای زمان و دما در فرآیندهای پخت و تخمیر، جایگزینی افزودنی هایی مثل آمونیوم هیدروژن فسفات و یا افزودن شربت انورت نقش بسزایی در کاهش میزان اکریل آمید در غلات و فراورده های آن به عهده دارد. در این مطالعه مکانیسم و نحوه تشکیل اکریل آمید، اثرات سرطان زایی و راه کارهای لازم برای کاهش میزان آن در مواد غذایی حاوی نشاسته و پروتئین که در معرض دماهای بالا قرار می گیرند، مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه نشان داده می شود که با انتخاب مواد اولیه مناسب، مانند استفاده از رقم هایی که آسپارژین کمی تولید می کنند، یا درصد استخراج کمتری دارند و نیز با بهینه سازی فرآیند تولید و استفاده از افزودنی ها و فرمولاسیون مناسب، می توان میزان اکریل آمید را در فراورده های نانوایی به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.