مقاله عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عمل آوری لابستر و جایگاه محصولات فرآوری آن در صنعت شیلات :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

افزایش روافزون جمعیت و نیاز به تامین غذا توجه کشورهای مختلف را برای استفاده از پروتئین غنی جلب نموده است که فراوری آبزیان یکی از راه های تامین غذای جمعیت انسانی می باشد پیشرفته چشمگیر این صنعت دردنیا طی سالهای اخیر و قابلیت عمل آوری انواع آبزیان آب شیرین و دریایی می تواند بخش عمده ای از پروتئین حیوانی را درکشور تامین کند سخت پوستان یکی از گروه های آبزیان می باشند که به دلیل طعم لذیذ جهت عمل آوری مناسب هستند واقعیت این است که درایران به ویژه درشهرهای مرکزی مصرف آبزیان محدود می باشد و مردم آبزیان را عمدتا به صورت تازه کامل و فیله منجمد یا کنسرو شده مصرف می کنند و شکلهای دیگر محصول که انجام فراوری یا عمل آوری روی آبزیان است کمتر شناخته شده است این وضع به طبع نتیجه عدم توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی و عدم عرضه محصولات متنوعی است که می توان باعمل آوری انواع آبزیان تهیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.