مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بیسکوییت تهیه شده با آردگندم سفید با ارد سبوس دار و با دانه آفتابگردان با اسید اولئیک بالا با سطوح ارتجاع ۳۰g/100 g 10g/100 g و آرد جو با سطح ۵۰g/100 g 30g/100 g برای ارزیابی خواص حسی و فیزیکی و ویژگیهای مغذی جانشین شدند. دانه آفتابگردان بطور معنی داری محتوای Ca Mg Ze Se را به خوبی محتوای a –tocopherol و چربی در بیسکوئیت افزایش داد محتوای b –glucan Zn Fe Cu Se بوسیله مکمل جو افزایش یافته بود مکمل با دانه آفتابگردان خواص حسی بیسکوئیت ها را بهبود می بخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.