مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

بیسکوییت تهیه شده با آردگندم سفید با ارد سبوس دار و با دانه آفتابگردان با اسید اولئیک بالا با سطوح ارتجاع ۳۰g/100 g 10g/100 g و آرد جو با سطح ۵۰g/100 g 30g/100 g برای ارزیابی خواص حسی و فیزیکی و ویژگیهای مغذی جانشین شدند. دانه آفتابگردان بطور معنی داری محتوای Ca Mg Ze Se را به خوبی محتوای a –tocopherol و چربی در بیسکوئیت افزایش داد محتوای b –glucan Zn Fe Cu Se بوسیله مکمل جو افزایش یافته بود مکمل با دانه آفتابگردان خواص حسی بیسکوئیت ها را بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.