مقاله غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی مواد غذایی با پروتئین آفتابگردان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

نظر به رشد سریع جمعیت تقاضای مصرف غذاهای پروتئینی افزایش یافته است هزینه زیاد و منابع محدود پروتئینه های حیوانی موجب به کارگیری بیشتر پروتئین های گیاهی شده است آفتابگردان دانه روغنی مهمی است که به میزان زیاد درهند کشت می گردد افتابگردان دارای ۲۰ تا ۴۰ درصد پروتئین بوده و به خاطر دسترسی محدود به پروتئین های حیوانی از لحاظ اقتصادی اهمیت دارد کنجاله آفتابگردان منبع با ارزش پروتئین است هیچ ترکیب سمی و فاکتور ضد تغذیه ای درآن وجود ندارد طعم ملایم رنگ روشن و عدم حضور ترکیبات ضد تغذیه ای یا آلرژی زا موجب شده است که آفتابگردان چربی گرفته شده به عنوان یک منبع بالقوه پروتئین گیاهی برای مصرف انسان شناخته شود االبته اغلب به عنوان خوراک دام استفاده می شود و هرسال مقدارزیادی از این کنجاله ارزشمند دورریخته میشود دراین تحقیق سعی براین است که با معرفی ویژگیهای مطلوب پروتئین آفتابگردان کاربرد آن درغنی سازی مواد غذایی به منظور تولید فراورده هایی با ارزش تغذیه ی و کیفیت بالاتر با ارزش افزوده بیشتر از ضایعات کارخانجات استخراج روغن بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.