مقاله غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی نان های حاصله از خمیر منجمد :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پایه ی هرم تغذیه غلات می باشد که دراین میان نان به دلیل ارزش تغذیه ای خصوصیات حسی و بافتی مطلوبش مهمترین میب اشد اما نان تهیه شده به روش سنتی داری معایبی چون بیاتی و مدت زمان ماندگاری کوتاه تخمیر ناقص و کیفیت پایین می باشد به همین دلیل همواره مواد اولیه و تجهیزات و روشهای جدیدی به منظور افزایش کیفیت نان مورد مطالعه قرارگرفته و معرفی م یشوند از مهمترین این فناوری ها می توان به تکنولوژی انجماد اشاره نمودن صنعت نانوایی اروپا بطور گسترده ای از این تکنولوژی بهره می برد علت توجه روزافزون بازار به خمیر منجمد بهبود و استاندارد نمودن کیفیت نان افزایش مدت زمان ماندگاری نان سازماندهی فعالیت واحدهای سنتی نانوایی و کاهش یا حذف کامل شیفت شب و کاهش زمان تولید دراین واحدها می باشد عسل عصاره ی چای سبز کنسانتره ی اصلاح شده پروتئین سرمی شیر کنسانتره پروتئینی هویج و فیبرهای رژیمی با توجه به اثرات مفید و اثبات شده ی آنها افزودنی مناسبی به منظور غنی سازی و افزایش کیفیت خمیر منجمد و نان حاصله می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.