مقاله کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرل‌ها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرل‌ها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرل‌ها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرل‌ها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرل‌ها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

ترکیب تری آسیل گلیسرول های روغن کنجد اصل و تقلبی با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع مورد مطالعه قرارگرفته است تری آسیل گلیسرول تری گلیسیرید های براساس تعداد کربن هایشان از هم جدا می شود ماده ۱و۲ دی لینولئو-۳-اولئین گلیسرول LLO عمده ترین تری گلسیرید موجود در روغن کنجد بوده و غلظت آن ۷/۶۹۰-۱۴/۰۹۷ وزن را دراین روغن تشکیل میداد تری اسیل گلیسرولهای دیگر روغن کنجد ۱و۲ دی لینولئیل – راک – گلیسرول OOL و تری الئیل گلیسرول OOO می باشد اما تری آسیل گلیسرول های تری لینولئین گلیسرول LLL و ۱و۲ دی اولئو ۳ استئارین – گلیسرول OOS جزو تری گلیسیرید هایی هستند که روغن کنجد به مقداری کمی وجود دارد تری اسیل گلیسرول های تریلین اولئیل گلیسرول LLO و تری لینولنین گلیسرول LnLnLn موجود درانهاست LnLnLn/LLO درروغن کنجد اصل کمتر از ۰/۰۲۹ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.