مقاله غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی نوشیدنی ها با ایزوله پروتئینی سویا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پروتئین های جدا شده از دانه سویا ISPs)، یک خانواده مهم از پروتئینهای مشتق شده گیاهی هستند که امروزه در بسیاری از نوشیدنی های سالم به کار می روند. کیفیت تغذیه ای بالا و فواید سلامتی بخش این پروتئینهای گیاهی کابرد آنها را در انواع نوشیدنی های آماده مصرف اسیدی Ready-to-drink acid و خنثی Ready-to-drink neutral و مخلوط های پودری خشک (Dry Blended) امکان پذیر ساخته است. در این مقاله فواید تغذیه ای و اثرات سلامت بخش پروتئین سویا، استفاده بهینه از این پروتئین ها و چگونگی کاربرد آن در نوشیدنی ها یا به عبارت دیگر نحوه فراوری این نوع نوشیدنی ها مورد بحث و توجه قرار می گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.