مقاله فرآورده های گوشتی کم نمک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرآورده های گوشتی کم نمک دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآورده های گوشتی کم نمک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآورده های گوشتی کم نمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآورده های گوشتی کم نمک :

تعداد صفحات:۲۷

چکیده:

دراغلب کشورهای صنعتی میزان مصرف سدیم درمصارف غذایی به شکل فزاینده ای افزایش یافته است این افزایش مصرف با افزایش فشار خون ارتباط تنگاتنگ دارد و درنتیجه باعث افزایش سکته و مرگ زودرس به واسطه ی بیماریهای قلبی و عروقی می شود منبع عمده سدیم دررژیم غذایی درکلرید سدیم موجود می باشد این موضوع ثابت شده است که بیش از ۶ گرم نمک بطور روزانه برای هر شخص با افزایش فشار خوندرسن بالا همراه می باشد فراورده های گوشتی فراوری شده یکی از منابع اصلی سدیمبه فرم نمک طعام است کلرید سدیم روی طعم بافت و تاریخ انقضای این فراورده ها تاثیر میگذارد درواقع مشکل عمده درمورد فراورده های گوشتی کم نمک فقط مقداری شوری درنظر گرفته شده نیست بلکه کاهش نمک ویژگیهای این فراورده ها مثل بافت و تاریخ انقضای انها را نیز تحت الشعاع قرارمیدهد. با افزودن فسفات به این محصولات تا حدودی می توان برخی ویژگیها از قبیل استحکام فراورده را جبران کرد همچنین استفاده از جایگزین های نمک به خصوص کلرید پتاسیم درترکیب با عوامل پوشش دهنده و استفاده از طعم دهنده که وقتی با نمک استفاده می شوند می توانند شوری محصول را بالا ببرند راه کارهای دیگری برای جبران کاهشنمک طعام درفراورده های گوشتی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.