مقاله کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل زیستی فساد بعد از برداشت میوه ها و سبزیجات :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

اولین و اصلیترین دلیلی که مطالعات روی کنترل زیستی فساد بعد از برداشت را رهبری می کند کاهش و یا جایگزینه کردن استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی به دلیل وجود نگرانی هایی در مورد اثرات آنها روی سلامتی انسان و محیط زیست و نیز پدیدار شدن پاتوژن های عامل فساد مقاوم به قارچ کش های شیمیایی است عملکردهای متنوعی برای توضیح فعالیت کنترلی آنتاگونیست های میکروبی ارایه شده است رقابت برای موادمغذی و فضا بین پاتوژن و آنتاگونیست مهمترین مکنیسم تولید آنتی بیوتیک ها انگل شدن اتصال به میسلیوم قارچ و تجزیه دیواره سلولی با آنزیم های از قبیل گلوکوناز کیتیناز و پروتئاز القای مقاومت تحریک پاسخ دفاعی درمیوه ها و سبزیجات و .. از جمله مکانیسم های کنترل پاتوژن های عامل فسادهای بعد از برداشت است به منظور تجاری سازی محصول عوامل بسیاری باید در نظر گرفته شود که مهمترین آنها عبارتند از ایمنی آنتاگونیست انتخابی قابلیت پتنت کردن نیازهای رشد و عمر ماندگاری – محدوده فعالیت آسانی استفاده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.