مقاله محلول پاشی الکل ها بر عملکرد سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به عنوان یک روش نوین در به زراعی گیاهان دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محلول پاشی الکل ها بر عملکرد سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به عنوان یک روش نوین در به زراعی گیاهان دارویی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محلول پاشی الکل ها بر عملکرد سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به عنوان یک روش نوین در به زراعی گیاهان دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محلول پاشی الکل ها بر عملکرد سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به عنوان یک روش نوین در به زراعی گیاهان دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محلول پاشی الکل ها بر عملکرد سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به عنوان یک روش نوین در به زراعی گیاهان دارویی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با توجه به اهمیت و نقش گیاهان دارویی در صنایع مختلف، افزایش تولید زیست توده و ماده موثره آنها بدون کابرد نهاده های مضر، یکی از ضرورت های تولید پایدار آنها محسوب می شود. برخی از شواهد حاکی از بهبود کیفیت محصولات گیاهی به وسیله کاربرد محلول پاشی الکل ها بوده است. بنابراین شناخت تأثیر محلول های الکلی برای ارزیابی عملکرد گیاهان دارویی به خصوص گیاه سرخارگل در نظام های پایدار و تعیین شرایط بهینه کشت آنها نیازمند مطالعه و تحقیق در این زمینه می باشد. این آزمایش در سال زراعی ۹۰-۸۹ در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با تیمارهایی شامل محلول های آبی متانول (۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰% حجمی)، اتانول (۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰% حجمی)، مخلوط یکسان متانول و اتانول (۵، ۱۵ و ۲۵% حجمی)، تیمار آب مقطر و تیمار شاهد (بدون محلول پاشی) به اجرا در آمد. نتایج این تحقیق نشان داد که اثر تیمارها در ۱۰ شاخص مورد ارزیابی دارای تفاوت معنی داری (p<0.01) بودند. بیشترین مقدار ارتفاع بوته، وزن خشک ریشه، وزن خشک ساقه، وزن خشک برگ و قطر کاپیتول مربوط به محلول پاشی متانول ۴۰% بود و بیشترین شاخص سطح برگ و میزان کلروفیل با محلول پاشی متانول ۳۰% حاصل شد. همچنین وزن خشک کاپیتول و عملکرد بذر بوته با محلول متانول ۵۰% و بیشترین تعداد کاپیتول با محلول پاشی اتانول ۴۰% حاصل گردید. به طور کلی در این تحقیق می توان استنباط نمود که محلول پاشی الکل هایی نظیر متانول و اتانول به عنوان یک منبع کربنی و محرک زیستی می تواند باعث افزایش بیوماس و عملکرد گیاه دارویی سرخارگل شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.