مقاله گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیرنده ها اکسیژن از بسته های مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دربسیاری از موارد تجزیه ی غذاها دراثر وجود اکسیژن است روشهای فیزیکی برای حذف اکسیژن همیشه اکسیژن را به طور کامل حذف نمی کند مقداری اکسیژن حدود ۲-۱% دربسته باقی میماند گیرنده های اکسیژن قادرند غلظت اکسیژن را به کمتر از ۰۰۱% کاهش داده و درآن سطح نگه دارند برای دست یافتن به این هدف یک جاذب یا جاذب سطحی فیزیکی یا شیمیایی درمواد بسته بندی شرکت داده می شود یا بصورت بالشتک sachet) به بسته اضافه می شود این مقاله به طور عمده برروی تکنولژی های گیرنده اکسیژن با استفاده ااکسیداسیون پودر آهن اکسیداسیون اسید اسکوربیک اکسیداسیون کاتکول اکسیداسیون رنگ فتوسنستیو حساس به نور اکسیداسیون آنزیمی برای مثال گلوکوز اکسیداز و الکل اکسیداز و اسیدهای چرب غیراشباع نظیر اسید اولئیک یا لینولنیک فیلم های گیرنده اکسیژن برچسب ها و درپوشها تاکید دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.